Internatinal Museum Ship Event 2019

 

 

De MARAC doet mee met het Internationale Museum ship Event 2019 op 1 en 2 Juni 2019. Dit evenement wordt georganiseerd vanaf het Battleship de USS New Jersey vanuit Camden, New Jersey USA. Het is géén contest maar een leuk evenement waar een certificaat te behalen is. Dit alles is aan geslingerd na het bezoek van Willem PA3CNI uit Apeldoorn en Gerrit PD1GB uit Anna Paulowna, tijdens de afgelopen werkweek aan boord van de Hoogeveen. Nadat er een klein onderzoek was gedaan om de haalbaarheid voor deelname duidelijk te krijgen is er besloten om een aanvraag voor deelname vanaf de HRMS Hoogeveen te doen. Dit is goedgekeurd door de organisatie aan boord van de USS New Jersey en wij zijn als actief deelnemende eenheid opgenomen in de lijst van deelnemende museum schepen. Samen met het passagiersschip Rotterdam te Rotterdam zijn wij de enigste 2 schepen die vanuit PA meedoen, waarvan akte. Voorlopige operators die mee doen zijn : Willem PA3CNI, Ruud PD0RH, Gerrit PD1GB, en Jan PA7X.

Mocht u ons tijdens het evenement willen bezoeken dan kan dat, u kunt daarvoor een formulier invullen wat hier te vinden is.
Voor meer informatie kunt u naar de pagina van het evenement, wat hier te vinden is.

Veel plezier en hopelijk tot horens..

 

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.