Banner

Banner 1

Wapen Koopvaardij  Clubstation     PI4MRC              Nieuw Logo

 

 PI4MRC is het clubstation van de MARAC De Marine Radio Amateur Club.

De club stelt zich tot doel om huidige actief dienenden bij de Koninklijke Marine en oud gedienden van de Koninlijke Marine alsmede actief dienenden en oud gedienden van de Koopvaardij  in een club onder te brengen en zodoende het Nederlands Erfgoed; de varende vloot, het morseschrift en ons roemrijk nautisch verleden voor het nageslacht te bewaren.

Ook de zeeverkennerij kan een deelnemer zijn aan onze club en ook de Vrienden van de Koninklijke Marine zullen wij regelmatig op onze website vermelden.

Clubstation     PI4MRC 

Ons clubstation zal deelnemen aan de diverse Naval Contesten die door bevriende Naval Clubs worden georganiseerd. Ook bij diverse andere contesten zullen we trachten om het station in bedrijf te stellen.

Verder zullen we acte de precance geven op diverse binnenlandse beurzen en markten waarbij we trachten het clubstation in de lucht te brengen.

Zondag Ochtendronde:

Deze ronde wordt elke zondagochtend gehouden op: 10:00 LT Mode CW

80 Mtr.       3555 kHz (zie aktiviteiten kalender)

40 Mtr.       7015 kHz (zie aktiviteiten kalender)

Naargelang de condities vanuit Leiderdorp. Netcontrol is PC4E Hans.

Om zoveel mogelijk inmelders de kans te geven om in CW te werken zal het tempo aan de inmelders worden aangepast, om zo ook beginnende CW-ers de kans te geven om een CW QSO met ons clubstation te maken.

Ook SWL raporten zijn welkom en kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PI4MRC paper QSL 1

QSL PI4MRC.