Uitreiking Marac Award

Op 2de kerstdag was er een gelegenheid om aan Dick PA3CW MA457 het Marac Award uit te reiken. Ruud PD0RH MA484 was met de kerstdagen in Wijk bij Duurstede en maakte in overleg met Dick van de gelegenheid gebruik om het Award met gepast ceremonieel te overhandigen. Er was afgesproken dat we op 2de kerstdag in de ochtend langs zouden komen om het Award te overhandigen, de verrassing was dan ook groot toen we (Ruud en zijn vader) bij Dick voor zijn deur in Wijk bij Duurstede stonden. De familie zat lekker aan het 2de kerstdag ontbijt. Na ons te hebben voorgesteld, en aan de familie uitleg hadden gegeven wat het allemaal inhield werd het award overhandigd.

Zoals u kunt zien hangt het Award netjes tussen de overige certificaten bij Dick in de shack  aan zijn “wall of fame”. Uiteraard wensen wij Dick nog veel plezier in de hobby.

73 Ruud PD0RH MA484
Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.