Zeilschip

International Naval Contest 2022

                                                                      seinen1

Openingsdag en Workshop bij de Morse Academy!

Openingsdag zondag 2 oktober 2022


Gaat het er dan toch van komen zult u denken? We kunnen u vertellen dat het initiatief van de Morse Academy aan boord van het ss Rotterdam nog steeds leeft. Na een periode van ruim twee jaar geplaagd te zijn door uitstel vanwege de Covid-epidemie verheugt het ons aan te mogen kondigen dat jullie op zondag 2 oktober kennis kunnen komen maken met de plannen van de Morse Academy. Met presentaties en workshops willen we een hernieuwde peiling doen naar de belangstelling en een aanzet geven voor een vervolg.

Newsbalk

Gezocht voor de Mercuur.

Wij proberen om de radiokamer van de Mercuur weer “in de lucht” te krijgen, maar stuiten daarbij op een probleem.

zie onderstaande link

Museumschip Mercuur

Binnen de opbouw heeft men de kabels naar de antenne tuners van de sprieten aan SB en BB met de slijptol verwijderd. Ik kan nu niet meer vaststellen hoe de (14?) aders van de twee kabels waren opgelegd. Documentatie daarover is niet aan boord.

Bijgaand een paar plaatjes van de installatie.

overzicht      7HZO 01 top

Zijn er mensen die hierover kunnen adviseren of misschien de juiste documentatie kunnen verschaffen?

Informatie kun je sturen aan:

Frank PE1EWR. voor mail adres zie QRZ.com of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Newsbalk

Hallo Allemaal,

 

Onze nieuwe website is sinds 15-06-2022 in de lucht.

We zijn over gestapt naar een nieuwe provider (Vimexx) en we zijn overgestapt op een nieuw OS waar onze website op draait. Dit was WordPress en nu draaien we onder Joomla.

We hebben alle leden opnieuw ingevoerd en zij kunnen inloggen op de site met hun MAxxx nummer als password gebruiken we het bij ons laatst bekende email adres. Na het inloggen moet je je password wel wijzigen in een voor jouw goed te onthouden password.

Lukt het niet, geen nood we staan je bij om de problemen op te lossen. Wat we zeker niet willen is dat leden boos worden. Dat is verspilde energie. Dus kom je er niet uit mail de webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.